TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotna črpalka je termodinamični stroj, kateri sprejema toplotno energijo iz okolice (zrak, zemlja, voda) in jo s pomočjo kompresorja poviša na višji temperaturni nivo ter tako segreva vodo. Toplotne črpalke lahko znižajo stroške ogrevanja tudi do 70 %, poleg tega pa občutno zmanjšajo emisije CO2. Z vgradnjo toplotne črpalke tako ne boste samo privarčevali pri stroških za ogrevanje, temveč boste v veliki meri pripomogli tudi k znižanju obremenitve okolja brez problematičnih produktov izgorevanja.

PRIHODNOST TOPLOTNIH ČRPALK

Ob upoštevanju vseh informacij o sistemih ogrevanja in hlajenja s toplotnimi črpalkami  je smiselno ugotoviti, kako bodo naslednja leta bila videti s trgom toplotnih črpalk. Strokovnjaki na tem področju se strinjajo, da bo vsaj do leta 2022 vgradnja toplotnih črpalk občutno hitra, večinoma zaradi gospodarskih pobud za povečanje velikosti industrije toplotnih črpalk. To ne vključuje samo domačih podjetij, ampak tudi tuja podjetja, ki bodo pripomogla k dvigu standardov in bodo prispevali k bolj dinamičnemu trgu ogrevanja.

PRED NAKUPOM SI PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO

Če ste se odločili za sistem ogrevanja in hlajenja s toplotno črpalko je najboljše, da nam postavite vprašanja in se pogovorite z nami, kajti najboljši nasveti so tisti, ki jih pridobite od kvalificiranih strokovnjakov, brez obveznosti!

V podjetju Mežnar d.o.o. nudimo projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in servis toplotnih črpalk. Vse navedeno izvajamo z lastnim strokovnim kadrom in  monterji na področju cele Slovenije in v tujini.

Ali veste koliko lahko prihranite pri stroških energije?

Naročite brezplačno svetovanje in brezplačni izračun glede na vaše zahteve.